Besvikelse
Jag målar lätt upp en bild av hur jag vill ha det, och när de då inte blir så, så blir jag så besviken. Ledsen. Skapar ett misslyckande. Oavsett om de handlar om något stort eller litet. 
Tex igår kväll hade jag sett framför mig hur vi efter nattning av barn ätit skumtomtar, pepparkakor o ädelost. Men nattningen tog 1,5 timme så när jag kom ner så skulle min man gå o lägga sig. Trött o med ryggskott så de var inget konstigt med det, bara de att jag blev besviken för jag hade en annan bild av det hela. 

Likaså känner jag hur jag sviker. Har alltid sett mig själv som en glad tjej som får saker gjorda, står upp för mina åsikter och som hellre ser lösningar än problem. Men det känns som om hon inte finns. De bara är en falsk bild. Istället finns en tjej med mycket tankar o depp som mest oroar sig och vill passa in. Helt olika bilder. Det känns som om jag är ett dåligt skämt för min omgivning. De spelar ingen roll för jag sviker. Alltid. 

(null)

Ljus, mörker, ordning och kaos allt i en och samma blandning. Just nu. Livet. Enkelt och svårt. Skavsår mellan illusion och verklighet 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress